Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ: «Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη είναι ηλίθιος»!

Το αληθινό πρόσωπο της πατριδοκάπηλης ΝΔ φαίνεται όχι μόνο από το ξένοιαστο σκι του Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο του Συλλαλητηρίου, αλλά και από άλλες ενέργειες εμπλεκόμενων με τη ΝΔ.

Ένας από αυτούς και ο Αντύπας Καρίπογλου, 6ος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ το 2015, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Μεθαύριο θα γίνει ένα “παλλαϊκό” συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη. Για να είμαι σαφής, θέλω να πω ότι όποιος πάει (συμπεριλαμβανομένων και των περαστικών) είναι ηλίθιος, στην καλύτερη περίπτωση»! Ο Καρίπογλου στον λογαριασμό του στο facebook έχει προμετωπίδα «Patriotism is the last refuge of a scoundrel» («Ο πατριωτισμός είναι το έσχατο καταφύγιο των παλιοτόμαρων»).

Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που άφησαν τις εργασίες τους και οποιοδήποτε άλλη ασχολία και πήγαν να διατρανώσουν την Πίστη τους στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας ΜΑΣ είναι, σύμφωνα μ’ αυτό το «φρούτο» του φιλελεύθερου εθνομηδενισμού, «ηλίθιοι»! Και μάλιστα, «στην καλύτερη περίπτωση». Δεν τολμούμε να φανταστούμε πώς θα τους χαρακτήριζε στην… «χειρότερη περίπτωση». Ως εγκληματίες-δολοφόνους, να υποθέσουμε, οι οποίοι θα έπρεπε να σαπίσουν στην φυλακή και να στερηθούν δια παντός το δικαίωμα της ψήφου;

Ο θρασύτατος αυτός υβριστής των Ελλήνων Πατριωτών υπήρξε προσωπική επιλογή του Σαμαρά για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, επομένως η ευθύνη βαρύνει και τον εθνικά επικίνδυνο πατριδοκάπηλο πρώην πρωθυπουργό. «Συγχαρητήρια» στην ΝΔ για τις επιλογές της, οι οποίες όμως δείχνουν και το θλιβερό μεγαλείο απατεωνισμού που διέπει την «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη».

Όσο για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του εν λόγω πανελληνίως αγνώστου εθνομηδενιστή, η Ιστορία της Ελλάδος είναι γεμάτη από τέτοιους «ηλίθιους» που έδωσαν ακόμη και την ζωή τους για να βγαίνουν σήμερα εκ του ασφαλούς ορισμένοι εντελώς αδύνατον στο να χαρακτηριστούν τύποι και να ασχημονούν ασύστολα.

Περισσότερα
Loading...

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker