ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. ΣΤΟ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΑΙΓΑΛΕΩ

Μία πράξη αγάπης, που αξίζει να αναφερθεί

Στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) στο Αιγάλεω Αττικής, που είναι Δημόσιο Σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ανήκει στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κύριος Ανδρέας Ρεντζούλας, σε εορταστική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ιδρύματος.

Παιδιά με σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες, “κύρια νοητική στέρηση, αυτισμό, διάσπαση προσοχής κ.α.”, έχοντας τελειώσει Ειδικό ή Γενικό Δημοτικό Σχολείο, συμμετέχουν ενεργά σε ευκαιρίες ευρύτερες της τυπικής εκπαίδευσης και διερευνούν εναλλακτικά ενδιαφέροντα για να βιώσουν διαφορετικούς ρόλους, να αναγνωριστούν, να εκτεθούν σε κοινό, να χειροκροτηθούν και να δημιουργήσουν.

Ο κύριος Ρεντζούλας μοίρασε Δώρα στα παιδιά, που συγκεντρώθηκαν με την πρωτοβουλία της κ. Βασιλικής Γρίβα, Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Ομογενών, από την Ομογένεια στο Αμβούργο και φίλους της Ένωσης του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. δίνοντας χαρά σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα στον χώρο που συγκεντρώθηκαν για την εορταστική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ιδρύματος.

Πηγή και φωτογραφικό υλικό :
ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. ΣΤΟ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΑΙΓΑΛΕΩ

Περισσότερα
Loading...

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker